Loopbaantwijfels? De TMA test geeft inzicht

De Talenten Motivatie Analyse (TMA) geeft gedetailleerd inzicht in je natuurlijke gedrag. Dit is het gedrag dat je vertoont zonder bewust bij te sturen.

Met het doen van de TMA talententest heb je een persoonlijkheidsmeting in handen, en een instrument dat drijfveren en talenten meet. Drijfveren hebben een grote invloed op het gedrag van mensen en de ontwikkeling én ontwikkelingsmogelijkheden.

Veel mensen vinden hun talenten heel gewoon en staan er nauwelijks bij stil, maar wat voor de een natuurlijk is, is dat voor de ander niet. Met de TMA talenten test krijg je inzicht in wat voor jou natuurlijk is. Als je inzicht hebt in jouw natuurlijk gedrag en drijfveren kan je de dingen (gaan) doen die bij jouw talenten passen. Je bent meer succesvol en verbruikt minder energie.

De TMA talententest geeft inzicht in 22 drijfveren in 6 dimensies. Deze dimensies zijn: emotionele balans, motieven, sociale talenten, beïnvloedende talenten, leidinggevende talenten en organisatorische talenten.

Je maakt een online test van ruim 300 vragen en daarna volgt een coachgesprek over de rapportage. Samen bespreken we je talenten en valkuilen. Door deze informatie kan je je loopbaantwijfels en vragen beter beantwoorden en eventueel met mij aan de slag met de volgende stappen.

Benieuwd naar deze test? Stuur me een berichtje. Ik vertel je er graag meer over.

Vorige
Vorige

Met welke bril kijk jij naar dingen?

Volgende
Volgende

7 tips tegen winterdip